Kim Foss (daglig leder i Best Transport i Oslo) og Hege Sofie M. Normann (daglig leder i Pilotene Transport AS.

Best Transport kjøper Pilotene Transport AS

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Best Transport kommer stadig nærmere sitt mål om å bli markedsledende på raske leveranser i Norden. I løpet av de siste årene har selskapet ekspandert i Sverige, og samtidig etablert seg i Danmark. Nå styrker selskapet posisjonen ytterligere også i Norge gjennom oppkjøpet av Pilotene Transport AS.

- Når Pilotene Transport nå blir en del av Best Transport får vi en bredere tjenesteportefølje og økt kapasitet, noe som fører til at vi styrker tilbudet ut mot B2B-kundene våre i Oslo-regionen. Gjennom oppkjøpet kommer vi også til å utvide hjemleveransetilbudet vårt til nordiske e-handlere i siste halvdel av 2019 og i 2020, sier Niklas Knight, adm. direktør i Best Transport.

Pilotene Transport har nærmere 20 års erfaring i transportbransjen og en årlig omsetning på ca. tolv millioner kroner.

Daglig leder i Pilotene, Hege Sofie M. Normann, kommer til å inngå i ledergruppen i Best Transport i Norge. Hun vil få rollen som administrativ leder i Best Transport i Oslo.

- For oss er kunden alltid viktigst. Gjennom at vi nå blir en del av Best Transport, kommer kundene våre til å få tilgang til et større tjenestetilbud. I likhet med Pilotene Transport, har også Best Transport en uttalt miljøprofil, noe jeg vet at kundene våre verdsetter. Nå ser vi frem til å begynne å jobbe sammen og å tilby bud- og transporttjenester i toppklasse, sier Hege Sofie M. Normann, daglig leder i Pilotene Transport AS.

Powered by Labrador CMS