STOR AVTALE: Fra venstre: Frode Holmen Tollefsen, bemanningsrdgiver VikarKompaniet, Espen Andresen, avdelingsleder Europris, Eivind Pettersen avdelingsleder Europris, Harry Sgaard Pedersen, HMS-leder Europris, Thomas Fosstveit, direktør Logistikksenter Europris, Camilla Högberg-Cantuaria, salgssjef VikarKompaniet, Heidi Kristiansen Vobes, daglig leder VikarKompaniet, Rasmus Berndtsson, avdelingsleder Europris og Espen Winås, avdelingsleder VikarKompaniet.

VikarKompaniet: Hanket inn storavtale hos Europris i Moss

Europris har valgt VikarKompaniet som eneleverandør av innleie- og vikartjenester til logistikksenteret i Moss.

Publisert Sist oppdatert

Avtalen er den største VikarKompaniet noensinne har inngått. Avtalen innebærer at VikarKompaniet skal levere innleie- og vikartjenester til Logistikksenteret til Europris i Moss de neste to årene. Logistikksenteret er et av Norges aller største på 62.000 kvadratmeter og sto ferdig i 2019. I 2023 utvides logistikksenteret med ytterligere 21.000 kvadratmeter.

Thomas Fosstveit, som er direktør Logistikksenter Europris forteller om en lengre tenderprosess der ti ulike bemanningsleverandører var med fra start. Europris plukket ut tre byråer som kom inn og presenterte sine løsninger.

– Etter denne runden, så valgte vi å signere avtale med VikarKompaniet. Beslutningen vår er basert på mange kriterier, der Vikarkompaniet i sum, kom best ut. Vi har stor tro på et godt og forutsigbart samarbeid de neste to årene, forteller Fosstveit.

– Som en av de største arbeidsgiverne i Moss betyr denne avtalen med Europris ekstra mye for oss sier daglig leder Heidi Kristiansen Vobes i VikarKompaniet AS.

VikarKompaniet har hatt Europris som kunde i flere år, men aldri tidligere som eneleverandør.

– Vi vet Europris tar godt vare på sine ansatte og innleide medarbeidere og Europris sin satsing på bærekraft og klimavennlig politikk er også viktig for oss som Miljøfyrtårn, legger hun til.

Powered by Labrador CMS