Yngve Ruud er blant toppene i Kuehne+Nagel og har overtatt det globale ansvaret for selskapets flyfraktlogistikk. Foto: Kuehne+Nagel

Yngve Ruud i Kuehne+Nagel-toppen

Yngve Ruud (52) har overtatt det globale ansvaret for Kuehne+Nagels flyfraktlogistikk.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

  1. oktober tiltrådte han stillingen som Air Logistics, Sales and Marketing og inntok dermed plass i Board of Directors.

Ruud flytter til Sveits og overtar forretningsenheten etter Tim Scharwath som forlater selskapet neste år.

Suksess-mannen

Oslo-mannen Ruud har vært en del av Kuehne+Nagel-konsernet siden 1990. Han har med hell utviklet selskapets organisasjon i Norge.

I 2013 ble han utnevnt til regionsjef Vest-Europa, selskapets største regionale organisasjon med 42.000 ansatte. Han har også vært leder for Kuehne + Nagel Nordvest-Europa med base i London. Ruud var ansvarlig for virksomheten i Danmark, Finland, Irland, Norge, Sverige og Storbritannia fra 2011 til 2013.

Roses

Dr. Joerg Wolle, formann i styret i Kuehne + Nagel International AG forteller følgende:

- Vi er svært fornøyd med å utnevne en erfaren leder fra egne rekker til styret. Basert på hans bevisste logistikkekspertise i sin nye rolle som leder for global flyfrakt, vil Yngve Ruud sette kurs for å nå våre ambisiøse mål, og dermed fortsette vår suksesshistorie innen flyfrakt.

Det fremheves også at med sine 26 år i Kuehne + Nagel har Ruud vist lederskap i ulike posisjoner.

- Med integrerte løsninger tilnærming og solid utførelse, har han lykkes med å utvide kundebase og forbedre resultatet i alle forretningsenheter i et utfordrende marked i Vest-Europa, sier Detlef Trefzger, administrerende direktør i Kuehne+Nagel International AG.

Nasjonalt og globalt

I Norge har Kuehne+Nagel kontorer i Oslo, Drammen, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen/Ågotnes, Mongstad, Vigra/Ålesund, Kristiansund, Trondheim og Hammerfest. I Norge har selskapet 410 ansatte og omsatte for 2,7 milliarder kroner i 2015.

Med over 67.000 ansatte på mer enn 1200 steder i over 100 land, er Kuehne+Nagel Group en av verdens ledende logistikkselskaper med sterke markedsposisjonen innen sjøfrakt, flyfrakt, kontraktlogistikk og veitransport med fokus på IT-baserte logistikkløsninger.

Powered by Labrador CMS