FØR NYTTÅRSAFTEN:

GUTTA I RØYKEN: Fra venstre Terje Meyer (OI), Håkon Bekkestad (KIL) og Sindre T. Brevik (KIL) er klare for å selge fyrverkeri. Hele overskuddet går til idretten.

Kjøp fyrverkeri av disse skumle gutta

Oppegård Idrettslag og Kolbotn IL kan tjene ca. 100.000 kroner hver på salg av raketter. – Men det forutsetter naturligvis at folk kjøper fyrverkeri på de rette stedene.

– I år kjøper du fyrverkeriet på Meny Greverud eller Follo Sport, sier Terje Meyer, Håkon Bekkestad og Sindre T. Brevik.

Gode inntekter

For fjerde året på rad samarbeider de to idrettslagene i kommunen om salg av fyrverkeri. Og det er kanskje ikke så rart: Hvert år bringer rakettsalget inn ca. 100.0000 kroner i hver av idrettslagene sine kasser.

– Det er et kjærkomment bidrag til klubbkassene, slår de tre rakettansvarlige fast.

Som tidligere har de et samarbeid med eksisterende butikker som rydder plass til idrettsutøvere, stjerneskudd og familiepakker med fyrverkeri.

LYSER OPP: Fyrverkeri er flotte saker saker så lenge det brukes riktig.

– I år er det Meny Greverud og Follo Sport som har åpnet dørene for oss. De tar ingenting i «husleie» - og er bare genuint opptatt av å støtte idretten, sier Bekkestad.

«Idrettsprat»

På kjøpet når man handler fyrverkeri, kan en få en idrettsprat med aktive utøvere i begge de to lagene.

På Meny Greverud er det OI håndball som styrer salget, mens på Follo Sport treffer du a-lagsspillere fra fotballen i KIL.

Åpningstider for salget er:

Meny: 27., 28. og 30. desember: 10-20. 31. des. 10-16.

Follo Sport: 27. og 30. desember: 10-18. 28. des. 10-16. 31. des. 10-15.

Powered by Labrador CMS