Transportarbeidernes Lars Johnsen i streikemodus.

Transportstreik i dag

Norsk Transportarbeiderforbund oppfordrer til streik i dag.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Representantskapet i Norsk Transportarbeiderforbund vedtok 14. november enstemmig å oppfordre medlemmer, klubber og foreninger om å tilslutte seg den politiske streiken som LO i Oslo og fagforeningene i byggningssektoren har tatt initiativ til 15. november.

Kampen mot løsarbeid, midlertidige ansettelser og innleievirksomhet er en av de viktigste faglige og politiske kampene i arbeidslivet i dag, sier Lars Johnsen, leder av Norsk Transportarbeiderforbund.

Norsk Transportarbeiderforbund har alltid kjempet mot løsarbeid og for sikre og verdige ansettelsesvilkår i transportsektoren. Det går en rød tråd gjennom forbundets historie i denne kampen, fra Linjegodsstreiken i 1976, Tollpoststreiken i 1992 og tariffstreikene i 1986, 1994 og 2010, der kampen mot løsarbeid, innleie av arbeidskraft og bemanningsbyråene var viktige element.

I dag er det bygningsarbeiderne i Oslo og omegn som står i spissen for denne kampen. De har vår fulle støtte, og vi oppfordrer våre medlemmer, klubber og foreninger om å slutte opp om den politiske streiken, sier Lars Johnsen.

Norsk Transportarbeiderforbund er et fagforbund i LO som organiserer mer enn 20.000 transportarbeidere over hele landet.

Powered by Labrador CMS