Eli Giske er ny CFO i Posten fra 1. januar.

Tar over som CFO i Posten

Eli Giske (52) er ansatt som CFO i Posten-konsernet fra 1. januar 2017.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Giske har siden 2014 vært selvstendig næringsdrivende med fokus på rådgivningsoppdrag og styreverv. I oktober i år ble hun midlertidig leid inn til CFO-stillingen i Posten Norge.

Stillingen som CFO ble utlyst da Tone Wille overtok som konsernsjef 11. oktober i år. Korn Ferry fikk oppdraget med å rekruttere ny CFO og har vurdert en rekke kandidater og søkere.

- Jeg var innledningsvis fast bestemt på at engasjementet i Posten var midlertidig, men etter å ha blitt kjent med både virksomheten og menneskene her, var jeg sikker på at denne jobben ville jeg ha, sier Eli Giske, som dermed valgte å melde seg på i konkurransen om CFO-stillingen, i en pressemelding.

Giske har erfaring fra toppledelsen i flere børsnoterte selskaper som CFO, og har vært CFO i blant annet EDB Business Partner, i det tidligere Posten-eide ErgoGroup, og senere CFO i EVRY ASA. Konsernsjef Tone Wille er godt fornøyd med ansettelsen.

- Eli Giske var en ideell kandidat til CFO-stillingen, men jeg trodde ikke hun var tilgjengelig for fast jobb. Uansett har det vært en fordel både for oss og henne å ha gjennomført en rekrutteringsprosess. Den har vist at hun er den beste kandidaten – også i konkurranse med andre kandidater, sier Wille.

I sine tidligere CFO-roller har Giske utover områdene knyttet til økonomi, finans og virksomhetsstyring, også hatt ansvaret for et bredt spekter av andre stabsområder. Giske har i dag styreverv i bl.a. i Ruter, Nye Veier, USBL og Itera.

Hun er oppvokst i Kristiansand, og bor i dag på Eiksmarka i Bærum. 

Powered by Labrador CMS