Hydradig med Engcon tiltrotator

Engcon er den første leverandøren som kan tilby fullproporsjonal, simultan styring av alle tiltrotatorens funksjoner, i tillegg til hjulstyring og fremdrift, alt sammen fra styresystemet (DC2) og spakene (MIG2) på JCB’s seneste maskin, Hydradig.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

- Arbeidet med å få til disse leveransene av DC2 og MIG2 til «Hydradig-en» har vært svært intensivt og givende, sier Roberth Jonsson, produktansvarlig hos Microprop, som produserer Engcons styresystem.

Jonsson er fornøyd med hvor godt samarbeidet med JCB har vært i utviklingsfasen:

- Utviklingsavdelingen har hatt et godt samarbeid med JCB, og spesielt deres utviklingsavdeling. Begge parter har jobbet hardt for å få disse løsningene i havn.

Tester i Norge og Finland

Utviklingsarbeidet har foregått hos Microprop i Sverige, i tett samarbeid med utviklingsingeniører fra JCB, for så å gå inn i testmiljøer ute hos JCBs forhandlere både i England og Norden. Blant annet hos Rosendal Maskin i Norge, og West Express i Finland.

Salgssjef Petteri Sirva hos Mateko Oys, JCBs finske representant, er svært fornøyd med Engcon i kombinasjon med Hydradig:

- Jeg anbefalte helt fra starten kombinasjonen av DC2 og MIG2 til Hydradig, fordi jeg stoler på Engcons produkter, sikkerhet og selvsagt også service med f.eks. reservedeler. Engcon er fortsatt øverst på listen over hvem jeg anbefaler til mine kunder. Komponentene satt for eksempel akkurat som de skulle i dette tilfellet. Det gjør Engcon til det tryggeste valget.

Smarttelefon

I likhet med øvrige versjoner av DC2 kan Hydradig-versjonen fjernsupportes via en smarttelefon, og kombinert med Engcons MIG2-styrespaker kan man kjøre opptil seks ulike funksjoner proporsjonalt samtidig.

DC2 og MIG2 tilpasset for JCBs Hydradig kan bestilles nå. 

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS