Skanlog kjøper Trebuchet

Skanlog kjøper alle aksjene i Trebuchet AS (Norge) og Trebuchet AB (Sverige) av Trascandia AS.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Målsetningen med oppkjøpet er å videreutvikle Skanlog til å skape gode helhetsløsninger for globale produsenter, merkevare eiere, distributører og importører som leverer populære konsumentprodukter til Vinmonopolet, Systembolaget, dagligvarehandelen, grossister, hotell- og restauranter, heter det i en pressemelding fra Trebuchet.

Konsernsjef i Skanlog, Jørn Johansen, er veldig godt fornøyd med kjøpet av Trebuchet.

- Vi har store ambisjoner med utvikling av Skanlog gruppen som den ledende aktør for drikkevarebransjen i Skandinavia. Trebuchet passer godt inn i vår eksisterende operative drift og vi har tilsvarende servicetjenester som strekker seg fra produksjon fra hele verden til levering av sterke merkevarer med høyeste kvalitet til konsumenter i hele Skandinavia, sier han.  

Konsernsjef i Trebuchet, Øystein Rønningen, er også glad for å komme inn på laget til Skanlog.

- Det blir spennende å komme inn i et fokusert og veldrevet selskap med god organisasjon. Samtidig er jeg glad for at Skanlog ekspanderer videre med de velutbyggede og spesialiserte tjenestene som Trebuchet er blitt kjent for i det Nordiske markedet over de siste 6 årene. Gjennom prosessen har jeg blitt godt kjent med Skanlog og de som arbeider der og jeg gleder meg til å videreutvikle total løsninger for drikkevareaktørene, sier Rønningen.

Transaksjonen er betinget av godkjenning fra konkurransemyndighetene og er planlagt gjennomført ved årsskifte. 

Powered by Labrador CMS