Hyllene fylles opp, og butikksjefen ber kundene hente pakkene raskt etter de har mottatt varsel. Her er Eirin Karlsen med Cornelia Celin Dahl (5) på armen. Bak: postansvarlig Marit Storsveen og butikksjef Arnt Christoffer Weberg Schjong. FOTO: Birger Morken / Posten

Posten ber folk kjappe seg å hente pakker

Hos Posten er det nå 300.000 pakker som venter på sin eier. Det proppfullt på Post i Butikk og Posten ber folk om å hente.

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Black Friday og julehandel gjør desember til en travel tid for Posten. Over hele landet er postkontorene og Post i Butikk overfylte av pakker på vei til deg og meg. Og fram mot jul blir det enda fullere i hyllene.

- Akkurat nå venter over 300.000 pakker på sin mottaker landet over. Det er mange ganger flere enn vanlig. Kom og hent, oppfordrer pressesjef John Eckhoff i Posten Norge i en pressemelding.

De aller fleste som venter en pakke har lastet ned Postens sporingsapp og kan følge pakken til den er fremme. Da kan du også få et varsel om du befinner deg i nærheten av butikken der pakken ligger, noe som kan være kjekt i en hektisk førjulstid.

Butikksjef Arnt Christoffer Weberg Schjong hos Spar, Post i Butikk på Sundvollen, oppfordrer folk til å hente pakkene, så det ikke hopper seg opp i hyllene. FOTO: Birger Morken / Posten.

Posten Norge har økt lagringskapasiteten hos mange Post i Butikk ved å sette inn flere hundre ekstra hyller i butikkene. Likevel er det trangt.

Butikksjef Arnt Christoffer Weberg Schjong hos Sundvollen Post i Butikk ber kundene hente pakkene så snart de har mottatt varsel.

- Husk å ha med hentekode eller lapp. Når pakkene hentes raskt, får vi bedre plass. Det blir igjen lettere å finne pakker, og servicen og effektiviteten blir bedre, poengterer butikksjefen.

Gode tips for deg som skal hente eller sende
• Hent pakken så fort som mulig.
• Ha hentelapp eller hentekode klar når det er din tur.
• Husk legitimasjon om du skal hente en pakke som krever det.
• Ha pakkene klare dersom du skal sende. Kjøp gjerne adressekort på nett. Husk riktig adresse og å bruke god emballasje.
• Unngå rushtidene om morgenen og på ettermiddagen om du kan det.
• Vær blid i køen. Det smitter på de andre og gjør ventetiden kortere.

Powered by Labrador CMS