Ny suksess for Knut Rinden & Co

Den nybakte styrelederen i Logistikkforeningens Østlandsavdeling, Knut Rinden, inviterer til ny høstkonferanse på Losby Gods.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag 23. september braker det løs for den andre Losbykonferansen i rekken, og som varer til etter frokost dagen etter.

- Den første gikk på skinner og ble en suksess. Alt ligger til rette for at suksessen gjentar seg også i år, sier «Chairman of the Board» Knut Rinden i Logistikkforeningen Østlandsavdeling, som også står bak Losbykonferansen.

Det faglige innholdet står i høysetet på ærverdige Losby Gods i Lørenskog disse to logistikkdagene.

Rinden oppfordrer til å raskt melde seg på, da en opererer med «først til mølla»-prinsippet. Du finner oppdatert informasjon på www.losbykonferansen.no.

Fører tradisjonen videre

Knut Rinden som har overtatt som styreleder etter Cato Hoberg skal føre den nye Losby-tradisjonen videre. Han understreker at dette er et nyttig supplement til den større Kielkonferansen på våren.

- Losbykonferansen bekrefter behovet blant oss logistikere for å møtes på denne måten. Det er godt med et avbrekk i en ellers travel hverdag hvor en kan utveksle erfaringer, sier Rinden som også er konferansier.

Sosial figur

Den nye styrelederen i Østlandsavdelingen har gode egenskaper som nettopp konferansier, foredragsholder og entertainer. Det har han bevist som konferansier på blant annet Logistikkforeningens årskonferanser på Kiel-fergen, og som han har styrt med stø hånd.

Knut Rinden har bred bransjeerfaring fra blant andre Norgesgruppen, Asko, Narvesen og Engrospartner. Nå er han Marketing Manager i Strømbergs Plast AS. Rinden, som har vist stort engasjement i Logistikkforeningen i flere år, betraktes som en svært sosial person.

Nå ønsker han velkommen til full dag med foredrag, nettverksbygging, middag og overnatting på Losby.

Også i år blir det utstilling og sponsorer, likt opplegget på årskonferansen på Kiel-fergen og Transport og Logistikk på Gardermoen.

 

Du kan lese mer om Knut Rinden og Logistikkforeningen i Moderne Transport.

Powered by Labrador CMS