Med Bergstaden som lekeplass

Logistikkhovedstaden Røros er nok engang vinterkledt for logistikk-konferanse.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hotellsjef Sara Forselius ønsker på nytt Logistikkforeningens folk velkommen til Falkbergetsalen på Røros Hotell, midt i Verdensarven Røros og med Rørosviddas flotte turmuligheter rett utenfor døra.

Og det er fortsatt anledning til å melde seg på via Logistikkforeningen.no.

Vekst og utvikling

Da samles over 200 logistikk-trøndere, og noen andre, til et fullstappet faglig og sosialt program.

Årets Røroskonferanse har tittelen "Trøndersk vekst og utvikling", og her blir det noe for enhver smak, både drama og faglig matnytte.

- Trøndelag vokser – fremtiden bygges nå, sier blant annet NHOs adm. direktør Kristin Skogen Lund, Røroskonferansens hovedinnleder.

Ifølge styreleder Lars Inge Fenes i Logistikkforeningen, Trøndelag, bør hun ha gode forutsetninger til å mene noe om temaet, og om andre fremtids-scenarier.

Løfter blikket

- Vi registrerer at det er en del uro for øyeblikket, blant annet i oljebransjen. Vi tror det er viktig å løfte blikket, og se hva vi skal leve av i årene som kommer, sier Fenes.

Videre får vi kanskje høre at oljealderen ikke var over likevel?

- Vi ser frem til innlegget til plattformsjef Anita Utseth fra Det Norske Oljeselskap, sier Fenes.

Adm. direktør Terje Aarbog i DHL Express har satt «Be global act loqal» som tittel på sitt foredrag. Utviklingssjef e-commerce i PostNord, Kristin Anfindsen, innleder om trender og utvikling innen e-handel.

Teater og trivsel

Kortreist mat har sterkt fokus på Røros. Sentrale matfolk som logistikkdirektør Gisle Ranum i Norsk Kylling og daglig leder i Røros Food and Beverage Group, Kjetil Reinskau, skal innlede om bærekraftig vekst og utvikling i fjellregionen.

Musikk- og teateroppsettingen av Elden har en sentral plass på årets Røroskonferanse. I Falkbergetsalen fredag kveld får vi oppleve livet rundt den dramatiske tilbaketrekkingen til general Armfeldt over tydalsfjellene vinteren 1718-1719. Felttoget mot Trondheim må oppgis etter at Karl Xll blir skutt i Halden. Av Armfeldt's hær på 10.000 mann fryser 3000 ihjel i grensefjellene. I tillegg utsettes lokalbefolkningen for grusomme lidelser.

Powered by Labrador CMS