Logistikkens bindeledd

De rekrutterer kompetente transportører og logistikere på det sentrale østland.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Astrid Skoglund leder en entusiastisk stab med logistikk og transport i sentrum.

- Vi jobber aktivt med å skaffe kompetente fagfolk til bransjen, forteller Astrid Skoglund til Transport Inside.

Naturlig

For partneren og den daglige lederen i Drammen-selskapet Connect Rekruttering er denne jobben helt naturlig.

Hun har sin yrkesbakgrunn fra transport og logistikk, som blant annet salgs- og markedssjef i Bring Parcels AB i 11 år. Skoglund var også en periode headhunter i Headhunter Agency Norge AS før hun startet Connect Rekruttering for fire år siden sammen med to tidligere kolleger.

Skoglund har dessuten lang ledererfaring og solid kompetanse innen salg- og markedsføring. Salg og produktutvikling av transporttjenester mot både B2B- og B2C-markedet, nasjonalt og internasjonalt, har vært sentrale arbeidsoppgaver.

Med denne ballasten har hun utviklet et solid og godt nettverk for leveranse av dyktige fagspesialister.

Vidt spekter

- Connect Rekruttering jobber mot et bredt spekter av bransjer i hele Østlandsområdet. Vi leverer mange typer fagspesialister, ledere/mellomledere til små og mellomstore bedrifter, det såkalte SMB-markedet. Vi støtter bedriftene i deres rekrutteringsprosess og på en profesjonell måte kobler de beste kandidatene til den riktige arbeidsgiver, forteller Skoglund og fortsetter:

- I Connect har vi fokus på profesjonelle aktører innen transport, logistikk, lager, spedisjon og fortolling, og hvor medarbeiderne dekker et bredt spekter av forskjellige fagområder, på flere nivåer. Bygg- og Anlegg er også en viktig bransje for oss.

Logistikkforeningen

Skoglund forteller at selskapets ansatte er medlemmer i Logistikkforeningen.

– Dette er en viktig plattform for å holde seg oppdatert om bransjens utvikling. Vi prøver derfor å være tilstede på forskjellige arrangementer i løpet av året, sier Skoglund. 

Powered by Labrador CMS