Logent leverer til Rimi-Hagens nye matvareprosjekt

Stein Erik Hagen satser igjen på matvarer og får med seg Logent på laget.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Marked.no er Stein Erik «Rimi»-Hagens nye storsatsing på matvarer levert direkte hjem til forbruker. Nå har selskapet inngått en avtale med Logent om å løse marked.nos vikarbehov, opplyser Loget i en melding.

Avtalen er landsdekkende og omhandler leveranser av personell inn mot lager og distribusjon.

Avtalen innebærer at Logent for en viktig rolle i å levere vikarer til marked.no sitt nyoppussede logistikkanlegg på Østre Aker Vei i Oslo. Videre skal Logent dekke pick-up points i øvrige deler av landet, samt dekke midlertidige behov for distribusjonssjåfører.

- Vi, marked.no, er stolte av bedriften vår og vi merker at det er mange som har lyst til å arbeide her. Vi satser på et samkjørt miljø i hele linjen og alle skal ha et forhold til håndtering av lager, distribusjon, produkter og våre kunder. Logistikkflyten i marked.no vil fokusere på kvalitet til kunde. Det er flott å ha Logent med på laget, og jeg er sikker på at De vil bidra både med dyktige medarbeidere og kompetanse innen logistikk, sier Arve Gøperød, Direktør Supply Chain.

- Vi gleder oss veldig over dette, og det skal bli spennende å få jobbe med marked.no i oppstarten av en meget spennende satsning. Vårt mål er å tilby våre kunder gode og effektive samarbeidsløsninger. At vi får denne tilliten er et tegn på at vi treffer med våre ambisjoner. Med nok en omfattende avtale i land viser vi ytterligere fremskritt og styrker vår posisjon som ledende innenfor logistikk- og industribemanning i Norge og Sverige. Vi er klare for å ta imot bestillingene, sier Mats Halvorsen, Direktør Salg & Marked, Logent AS.

Fakta marked.no

- Tilbyr levering hjemme eller henting av matvarer i poser på hentepunkter.

- Netthandelen Komplett og investeringsselskapene Sundt og Klaveness Marine er inne på eiersiden av Marked Gruppen. 

- Rimi-gründer, milliardær og Orkla-eier Stein Erik Hagen og familien hans er største eier av netthandelen Komplett. 

- Dekker i oppstarten en million potensielle kunder i Oslo-området, og skal utvide til Bergen, Stavanger og Trondheim i løpet av det neste året.

- Levere varer alle dager i uken.

- Leverer de ferskeste produktene innen dagligvare og spesielt fisk- sushi produkter som pakkes noen timer før levering til kunde.

Powered by Labrador CMS