Lastebiltruck med stor kapasitet

HELLERUDSLETTA (AT.no) Her demonstrerer Olav Lauvdal Terberg Kinglifter.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Trucken for montering bak på lastebilen har kapasitet på 2500 foran framhjulene (60 cm lastesenter). Der er mer enn trucken veier. Maskinen Lauvdal hadde med til Transportmessa er i TKL M-serien og har egenvekt på 2300 kg. Med sakseaggregat stikker den 1,17 meter ut bak lastebilen (1,15 uten sakseaggregat).

- Det første kundene spør om når de er på jakt etter en truck for montering på lastebil, er hvor mye den veier, hvor mye den kan laste og hvor langt den stikker ut bak lastebilen. Vi kan si vi er best på alle, sier Lauvdal i MagnoJack som importerer Terberg Kinglifter til Norge. Han har forøvrig jobbet for Terberg i Nederland tidligere.

Trucken har utskyt på gaflene for å laste hele lastebilens bredde fra én side. I tillegg har truckene sakseaggregat (valgfritt) og sideforskyvning på masten som gir ekstra god fleksibilitet. Vekt på M-serien er fra 1800 kg til 2450 kg.

Man kan også få en sidelaster ut av trucken ved å vri framhjulene og kjøre sideveis. Trucken kommer inn i smale åpninger, 2,15 meter i bredden og 2,10 i høyden.

Powered by Labrador CMS