KGH-sjef Lars Börjesson tråkker over Sveits-grensa.

KGH fortsetter Europa-ekspansjonen

Sveits er neste når KGH fortsetter sin europeiske ekspansjon.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter KGH Customs Services siste utvidelse i Storbritannia fortsetter selskapet å styrke sin posisjon i Europa ved å kjøpe Hermes & Richard AG, en sveitsisk basert toll-leverandør som tilbyr tjenester i Sveits, Tyskland og Frankrike.

Hermes & Richard har vært en partner til KGH i flere år.

KGH skriver i en pressemelding at selskapet har kontinuerlig styrket sin virksomhet de siste årene ved å utvide til flere europeiske land, noe som legger til ytterligere kompetanse og kapasitet.

Viktig for varehandelen

Utvidelsen til Sveits er et naturlig skritt i lys av landets betydning for europeisk handel og KGHs tilstedeværelse i nabolandene, der et stort flertall varer passerer.

– Sveits spiller en sentral rolle i europeisk handel med sin sentrale posisjon og som handelspartner med EU, sier adm. direktør Lars Börjesson i KGH som også viser til at den sveitsiske tollhåndteringen skal digitaliseres.

Tjenestene til Hermes & Richard AG strekker seg fra toll og skatterådgiving til fullføring av alle tollformaliteter.

Selskapet er basert på grensen mellom Sveits, Tyskland og Frankrike og opererer med egne strategisk plasserte kontorer.

– Å bli en del av KGH er et spennende skritt for oss, det bidrar til å gi våre kunder flere tjenester og ressurser, for ikke å nevne tilgangen til KGHs internasjonale nettverk. På lik linje ser vi frem til å hjelpe KGH sine kunder med deres handel med Sveits, sier Patrick Zenhäusern, konsernsjef for Hermes & Richard.

Powered by Labrador CMS