Jan Havard Hatteland møter på nytt Ketil Solvik-Olsen.

Ketil Solvik-Olsen på hjemmebane

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) er på hjemmebane når han innleder på den tradisjonelle Logistikkdagen 8. november.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arrangementet er den største og viktigste årlige møteplassen i Rogaland for alle som er opptatt av samferdsel og logistikk. Foruten samferdselsministeren vil et kobbel av sterke foredragsholdere være tilstede på Fredheim Arena i Sandnes.

Logistikkdagen er et samarbeid mellom Logistikkforeningen, NHO Logistikk og Transport, Maritimt Forum og Næringsforeningen.

- Logistikkdagen stadfester at Rogaland er samferdselsfylke nummer én, sier regionsleder i NHO Logistikk og Transport, Jan Håvard Hatteland.

Den siste oppdateringen fra samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen er bare ett av innslagene.

Administrerende direktør Terje Aarbog i DHL Express Norway vil fortelle om innovative løsninger i et av verdens største logistikkselskaper. BI-professor Lars Huemer setter fokus på samarbeid i forsyningskjeden og fremtidens konkurransekraft.

Det stilles også spørsmål om sikkerheten i verdens lengste undersjøiske tuneller i Rogaland.

Ada Martine Jakobsen, markeds- og kommunikasjonssjef i NCL gir oppdatering på Shortsea Pioneer-prosjektet og Statoils Jannicke Nilsson forteller om fremtidsutsiktene for olje- og gassnæringen.

Powered by Labrador CMS