100 FOREDRAGHSHOLDERE: Årets program er fokusert mot vareeierne og kostnadseffektivitet i verdikjeden.

Fullt hus på Transport & Logistikk

Utstillingen er for lengst utsolgt, og nå begynner det å haste for de som vil se og høre det som skjer i The Qube til uken.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Godt over 700 er allerede påmeldt konferansen, og vi får stadig flere deltagere som etteranmelder seg, forteller konferansegeneral Jo Eirik Frøise hos Norsk Industri.

Han sier at stadig flere melder seg på for hele konferansen, altså inkludert faglig mingling og den etter hvert så storslåtte festmiddagen.

– Det ser ut som det blir ny rekord på festmiddagen den 17. oktober som i år er flyttet ut i utstillingslokalet, sier Frøise.

100 å høre på

I alt er det over 100 foredragsholdere som skal oppdatere deltagerne på det siste innenfor transport og logistikk. Deltagerne kan sy sammen sin «egen» konferanse ved å bevege seg mellom flere parallelle sesjoner.

Mellom slagene er det messevandring, på et utstillingsgulv som for lengst er utsolgt.

Konferansegeneral Jo Eirik Frøise er klar for årets konferanse.

Vareeiere

- Nå når det har vært en nedgang innen transport, er det enda viktigere å bruke det sosiale nettverket for å treffe nye kunder. Her har vi stor spredning innen alle deler av bransjen, sier han.

Årets program er fokusert mot vareeierne og kostnadseffektivitet i verdikjeden, og arrangøren har fått innspill fra selskaper som Hydro og Bohus, legemiddelbransjen og offshore. I tillegg kommer flere transportkjøpere som deltagere.

– Vi ser også ut av påmeldingen at flere store solide transportkjøpere har meldt sin ankomst, sier Frøise.

Dag Mejdell, konsernsjef i Posten Norge, vant Moderne Transport-prisen 2015. Prisen deles ut under festmiddagen på konferansen mandag kveld. Hvem vinner i år? Til venstre nylig avgått redaktør i Moderne Transport Glenn Lund, til høyre Eirill Bø som er juryens formann.

Klart for debatt

Det blir også et skarpt politisk fokus på NTP, med den store samferdselsdebatten som høydepunktet. Der dukker samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen opp, men også tre tidligere samferdselsministere kommer til Gardermoen.

Transport & Logistikk går av stabelen mandag 17. oktober og avsluttes til lunsj dagen etter. Stedet er The Qube, konferansesalen til Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.

Nytt av året er at festmiddagen mandag kveld er flyttet inn på selve messeområdet, slik at absolutt hele arrangementet foregår inne i The Qube.

Påmelding kan gjøres på www.konferanse.info

Powered by Labrador CMS