Alle Jollyrooms lagre ligger i tilknytning til Göteborg Havn.

Enda mer Jollyroom

Nettlekebutikken Jollyroom flytter inn i ytterligere to lagre, og får dermed en samlet lagerkapasitet på 85.000 kvadratmeter.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere i høst besøkte Moderne Transport Jollyrooms nye lager i Göteborg, der det er installert en røslig AutoStore. Med nybygget ble Jollyroom Nordens største netthandelsaktør målt i lagerareal - med totalt 65.000 m2. Nå utvides kapasiteten ytterligere.

VEKST: Ole Sauar startet Jollyroom hjemme i stua for åtte år siden. Nå omsetter selskapet for 1,5 milliarder kroner og har Nordens største netthandelslager.

Jollyroom har tegnet en ny leieavtale på 19.500 m2 med eiendomsfirmaet Prologis. Lokalene er plassert med nær tilgang til Jollyrooms tidligere logistikkanlegg ved Göteborgs havn.

- Vi har hittil i år fortsatt med å ha en sterk tilvekst, og vi investerer kontinuerlig i nye lokaler og systemer, for å kunne håndtere større volumer og den logistiske utfordringen en såpass kraftig vekst medfører, sier Ole Sauar, adm.dir. og majoritetseier av Jollyroom, og fortsetter:

- I og med den nye avtalen med Prologis, har vi bare i løpet av 2018 økt vårt totale lagerområde fra 35.000 kvm, til 85.000 kvm. Lokalene er plassert i nær tilknytning til to av våre andre lagre i området Göteborgs havn, og er et steg i sentraliseringsprosessen av hele logistikkvirksomheten. Sentraliseringen kommer til å bli en viktig del for å kunne fortsette å effektivisere logistikkflyten vår, og for å kunne møte kundenes krav på raske leveranser på samtlige markeder.

Powered by Labrador CMS