Daglig leder Ian Gustavsen (i midten) og Driftsleder Aslak Gustavsen (til høyre i bildet) får overrakt blomster av selger John Hunsrød hos MAN i Larvik.

Første norske med MANs nye supermotor

Gustavsen  Transport AS ble den første norske kunden som kjøpte bil med MANs 560 hk sterke toppmotor.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Motoren heter D38 og ble først lansert under IAA-messen i Hannover i september. Nå er leveringen i gang til norske kunder og Gustavsen Transport ble første kunde i Norge med en MAN D38.

Gustavsen Transport AS fikk nylig overlevert 3 stk flotte TGX 33.560 6x4 BLS trekkvogner med karakteristisk dekor.  Bilene er allerede på veien og i arbeid.

Gustavsen Transport AS startet i 1967 med en lastebil som het «Bamse» og med stein som næring.  Firmaet ble startet av Karl Johan Gustavsen og sønnen Ian Karl.  Ian Karl Gustavsen driver i dag firmaet videre i samarbeid med sine sønner Karl-Gustav og Jon Aslak. Steintransport fra rundt 20 larvikitt-brudd i nærheten av Larvik og til Larvik havn utgjør en stor del av virksomheten.

I tillegg driver de med variert transportvirksomhet med blant annet varetransport, maskintransport, følgebil og budbil. De tilbyr også terminal/varehotell.

Gustavsen har etter hvert tatt ut over 20 MAN lastebiler.

MANs nye Euro 6 motor D38 leveres med 560 eller 520 hestekrefter.

Powered by Labrador CMS