Bygger nytt på Langhus

Truck & Trailer Industri AS (TTI) skal flytte inn i nytt lager- og logistikkbygg om to år.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Veidekke Logistikkbygg har skrevet kontrakt med Veidekke Eiendom om oppføring av et kombinert lager- og logistikkbygg på Berghagan på Langhus i Ski kommune. Hovedleietaker blir TTI, Truck & Trailer Industri AS.

- Vi håper at dette er det første av mange samarbeidsprosjekter mellom Veidekke Eiendom og Veidekke Logistikkbygg. Oppdraget passer meget godt inn i vår satsing på utvikling og oppføring av yrkesbygg i totalentreprise. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven og ser frem til et fruktbart og spennende samarbeid, sier daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg AS i en pressemelding.

- Logistikkbygg er en langsiktig og viktig del av Veidekke Eiendom sin næringsstrategi. Vi kommer derfor nå til å intensivere jakten på nye logistikktomter med attraktive beliggenhet som vi kan utvikle fremover, sier akkvisisjonssjef i Veidekke Eiendom, Thomas Nielsen.

Bygget er på totalt ca. 11.500 m2 BTA og skal oppføres på Berghagan på Langhus i Ski kommune i Akershus. Veidekke Logistikkbygg skal gjennomføre prosjektet i et arbeids-fellesskap med Veidekkes byggevirksomheter i Oslo og Follo. Arbeidene starter opp umiddelbart, med to byggetrinn der det hele skal ferdigstilles i løpet av våren 2020.

Powered by Labrador CMS