Konferansier Odd Ustad (t.v.) og styreleder Lars Inge Fenes i Logistikkforeningens trøndelagsavdeling åpnet Røroskonferansen fredag.Foto: Per Dagfinn Wolden

Bergstaden igjen logistikkarena nummer én

Klokken 10 fredag sparket konferansier Odd Ustad og styreleder i Logistikkforeningen, Lars Inge Fenes, i gang en ny Røroskonferanse.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En solid delegasjon logistikere har gjort seg klar til faglig fordypning og trivsel på Bergstaden.

Landets lengstlevende rendyrkede logistikkonferanse, den 43. i rekken, byr også i år på et spennende fagprogram med logistikkmuligheter i det grønne skiftet som hovedtema.

– Sterk fokus på det grønne skiftet har bidratt til at en kan sette likhetstegn mellom klimaressurser og lønnsomhet, understreket Lars Inge Fenes.

Sterkt kobbel

Blant innlederne finner vi Ann-NorillStennes som går i spiss for Tines miljøstrategi og det grønne skiftet, posten-direktør Colin Campbell spør om bærekraftig logistikk er mulig og selvsagt er netthandel og hvordan logistikk bidrar til å drive handel i flere kanaler et sentralt tema med adm. direktør Kai Gulbrandsen i Princess-gruppen.

Fredagen avrundes med en pubdebatt hvor Tone Sofie Aglen, politisk redaktør i Adresseavisen, leder debatten mellom John P. Denstad, LO-leder i Trondheim og stortingsrepresentant Sivert Bjørnstad (Frp). Tema: delingsøkonomien i et transportperspektiv.

Powered by Labrador CMS